“Rent Your Camper” gaat veranderen in “Your Camper”

Nog even en dan zal dit gaan gebeuren. Wat betekent dit? We gaan stoppen met de verhuur van campers. Dit doen we niet omdat het niet leuk is of zo, het is namelijk héél leuk om mensen blij te maken met de mogelijkheid om met een camper op vakantie te gaan. Het verhuren van campers past alleen niet meer bij de andere activiteiten die we hebben, het neemt een groot gedeelte van onze flexibiliteit weg.

Maar omdat kamperen, caravans en campers wel écht leuk zijn (en blijven) gaan we binnenkort dus verder als “Your Camper”

Wat gaat “Your Camper” dan doen?
– Advies en aankoopbegeleiding voor particulieren die een camper of caravan willen kopen.
– Zoekopdrachten voor aankoop van campers of caravans (binnen en buitenland), zowel voor particulieren als voor bedrijven
– Import en alles wat daar bij hoort van campers en caravans. Zowel voor particulieren als voor bedrijven

Kortom: persoonlijke begeleiding en advies met onze kennis, ervaring en kanalen om voor jou de juiste camper of caravan te vinden.
En soms, als we iets bijzonders, leuks of interessants tegenkomen zullen we ook zelf een camper of caravan inkopen of inruilen en deze te koop aanbieden, houd hiervoor onze website en facebook in de gaten.

Voor de verhuur? We maken natuurlijk het seizoen helemaal af en alle huurders zullen 100% aandacht krijgen die ze verdienen.

In september of oktober, na afloop van het seizoen, gaan beide campers naar camperdealer Beroca in Westerhoven en worden ze helemaal nagekeken, onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd. De campers worden dan klaargemaakt voor verkoop en beide campers, de 6-persoons Adria (https://www.rentyourcamper.nl/car/de-adria/?page_label=rent) en de 4-persoons Ahorn (https://www.rentyourcamper.nl/car/motorhome-2/…) komen dan te koop. Mocht je nu al interesse hebben, stuur dan even een berichtje.