Home 5 Reviews

REVIEWS

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Img

Dylan Werkman (De Adria)

15 August 2022

We hebben een enorme leuke trip gehad in deze prachtige schone camper. Uitgerust in alle comfort zijn we door heel Frankrijk gereden en hebben we geen enkele keer problemen met de camper ervaren. Sepp is een keurige verhuurder en stond altijd klaar om ons te helpen. Een echte aanrader!

Img

Franck Horio (De Ahorn)

05 October 2022

Erg fijne Camper; compact en toch ruim! Sterke motor, steile bergweggetjes in de Vogezen en Ardennen worden moeiteloos genomen, op de snelweg kom je makkelijk mee met het personenverkeer. De camper is zeer compleet uitgerust, alles is aanwezig én degelijk! Stevige campingstoelen voor 4 personen en een grote stevige uitklaptafel. De meegenomen fiets is makkelijk stevig op de fietsdrager te bevestigen. Bij ophalen van de camper aller hartelijkst ontvangen door Sepp, duidelijke 'rondleiding' gehad waarbij alles goed is uitgelegd en getoond hoe en op welke wijze alles werkt. Het was voor de eerste campervakantie, met de opgedane ervaring zal het zeker niet de laatste zijn! 🙂

Img

Sanneke Rolloos (De Ahorn)

05 October 2022

Het was onze eerste ervaring om te kamperen met een Camper. Uit vele campers die van Sepp en Monique uitgekozen. Erin geslapen met ons gezin van 2 volwassenen en drie dochters (15,12 en 2). Het was heel erg tof. Wat een mooie camper. Zelden zo'n complete, nette en nieuwe uitzet gezien bij een huuraccomodatie. De kaartjes hingen er zelfs nog aan. Heerlijk geslapen, het rijden was prettig, hij is niet 'te groot' en supermakkelijk te installeren op de camping. Veel extra bergruimte om onze kano en Supps mee te nemen. Zeker een aanrader, en voor ons zeker nog een volgende keer!/>

Img

Huib den Haas (De Adria)

05 October 2022

Met de camper van Sepp en Monique naar Parijs Roubaix gegaan. We zijn hartelijke ontvangen en hebben een goede uitleg over het gebruik van de camper gehad. Samen de hele camper bekeken waarbij alle mankementjes eerlijk werden benoemd. De camper was schoon en de inventaris bijzonder uitgebreid. Zelfs wasmiddel, afwasmiddel, vaatdoekjes, schoonmaakmiddelen etc.(de dingen die je altijd vergeet) waren aanwezig. De camper zelf loopt overigens als een zonnetje en is makkelijk te besturen. Bij terugkomst ook de camper weer netjes afgeleverd en weer met een hartelijk ontvangst en afscheid. Echt een aanrader!!

Img

Frans van Marwijk (De Adria)

05 October 2022

We zijn een lang weekend weg geweest met de camper van Sepp en Monique naar de belgische Ardennen, het is ons zeer goed bevallen met deze ruime goed uitgeruste camper, ook de rijeigenschappen stonden mij enorm aan, een pittige camper in de bergen. Voor vertrek heeft Sepp ons alles goed uitgelegd, het was per slot van rekening ook voor ons de eerste keer dat we met de camper weg gingen, dus alles was goed geregeld door Sepp & Monique. Voor ons des temeer reden om vaker een camper te gaan huren.

Img

Truida Kleinjan (De Adria)

05 October 2022

Fijne en mooie camper, uitgebreid qua inboedel. Ook de communicatie met de eigenaars is altijd prettig verlopen en er wordt veel uitleg gegeven bij het ophalen van de camper. In het totaal zeer compleet. Denk bijv aan zon/ licht wering bij de voorcabine waardoor het goed donker kan worden om prettig te slapen.